Кожен народ має свій неповторний уклад життя, свої обряди, звичаї, танці, пісні, легенди, які проявляються і в кулінарії. Гастрономічні звички, пристрасті й антипатії, способи готування їжі й прийоми подачі страв складалися в кожного народу протягом століть. У кожного народу свої, історично сформовані особливості харчування. Вони пов'язані з географічним положенням, історією країни, її економікою, народними традиціями, віросповіданням. Так, можна з повним правом говорити про нині сформовану сучасну вітчизняну кулінарію, що увібрала в себе все краще з кухонь народів далекого й ближнього зарубіжжя. Українські борщі й вареники, російські пироги й млинці, грузинські шашлики, вірменська толма, японські суши, швейцарське фондю, італійські карпаччо й піца, американські гамбургери, східна шаурма й багато інших національних страв давно вже стали інтернаціональними, здобувши загальне визнання.

Отже, у їдальні Донецького юридичного інституту МВС України, факультету №1 притаманна українська національна кухня. Кухарі Донецького юридичного інституту МВС України готують курсантам різноманітну українську кухню, а саме український борщ, каші, пиріжки, гречаники, сало, пампушки з часником, традиційний компот, тощо. Все це неймовірно смачно, ситно, неповторно! Ці страви дуже апетитні і відзначаються високою поживністю. Дуже багато продуктів для других страв  проходить обробку -  спочатку їх обсмажують або варять, а потім тушкують або запікають. Це зберігає їх аромат і надає їм соковитості. Українська кухня гідна стати улюбленою для кожного гостя нашої країни!

Ми дякуємо нашим кухарям за таку смачну їжу, яку вони готують для нас!

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
 

Центр курсантського самоврядування

Донецького юридичного інституту МВС України Факультету №1

Дегтярьова Марія

Real time web analytics, Heat map tracking